Finanssiverkko

TIETOA YRITYKSESTÄ

Tietoa Finanssiverkosta

Finanssiverkko sisältää ainutlaatuisella tavalla taloushallinnon, liiketoiminnan ja juridiikan osaamista yli 20 vuoden ajalta. Finanssiverkko yhteistyökumppaneineen auttaa sinua ja yritystäsi melkeinpä kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla. Meiltä löydät niin osaavat kirjanpitäjät ja palkanlaskijat, perintäpalvelut, kuin yleis- ja liikejuridiikan, sekä verojuridiikan palvelut,

Meille ei yksikään asiakas ole liian pieni. Finanssiverkon tarkoitus on toimia nimenomaan pienyrittäjien tukena kaikissa tilanteissa, tehokkaasti, kohtuullisella hinnoittelulla ja aina täydellä sydämellä.

Asiakaslupauksemme

Toteutamme asiakaslähtöisiä asiantuntijapalveluita. Kaikki asiakassuhteet hoidetaan ehdottomalla luottamuksella, yhteistyössä ja avoimesti keskustellen.

Toimimme aina vastuullisesti ja eettisesti, ehdottomalla luottamuksella, asiakkaan edun mukaisesti.

Laadun jatkuva ylläpitäminen on meille ensiarvoista. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa. Tehokas toimintatapamme ja tehokkaat ratkaisumme, sekä konsultointimme perustuvat aina asiakkaan yksilölliseen kohtaamiseen, asiakkaan tarpeiden parhaaseen mahdolliseen täyttämiseen ja korkeimpaan mahdolliseen laatuun. Varmistamme aina asiakkaan edunmukaisen toteutuksen. Tinkimätön laatumme takaa asiakastyytyväisyyden.

Tervetuloa!

Finanssiverkko toivottaa sinut tervetulleeksi matalan kynnyksen taloudellisten ja oikeudellisten palveluiden pariin. Yli 20 vuoden kokemuksella ratkomme yksityishenkilön, yrittäjän, tai yrityksen liiketoiminnan haasteita ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja tuloksellisesti. Haluamme auttaa juuri sinua, iso tai pieni toimija. Saat aina etujasi ajavan ja selustasi varmistavan, täyden luottamuksen kirjanpitäjän tai juristin, sellaiseen rooliin kuin juuri sinä tarvitset. Olipa kyseessä sitten toiminimen kirjanpito, tai konsernitilinpäätös, sopimuksen laatiminen, yritysjärjestelyn verosuunnittelu tai avustaminen oikeudenkäynnissä, otamme kaikki pienet ja isot haasteet vastaan innokkaasti, paneutuen varmuudella juuri sinun asiaasi.

Ota yhteyttä, se ei koskaan maksa mitään. Katsotaan, voisimmeko tarjota sinulle laadukasta kirjanpitoa, oikaista vero-ongelman, tai olisiko sinulla joku oikeudellinen kysymys ratkaistavaksi. Joka tapauksessa lupaamme, että kaikki järjestyy ja me hoidamme.

Lämpimin terveisin,

Milla Welling,

OTM, KTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja